Siirry sisältöön

Tehokkaat työskentelytilat

Laajennatko tai uudistatko liiketoimintaasi? Jos tavalliset toimitilat eivät riitä tai jos niitä on täydennettävä tai ne on korvattava tietyssä ajassa, meillä on tähän tehokas, nopea ja sujuva ratkaisu: moduulitilat.

Liiketoiminta voi jatkua entisellään joustavien moduulien avulla

Voit räätälöidä moduuleja omiin erityistarpeisiisi sopiviksi. Ne on suunniteltu niin, että ne voidaan yhdistää jo olemassa olevaan rakennukseen tai toisiin moduuleihin. Niistä voi myös rakentaa oman erillisen rakennuksen. Käytetäänpä moduuleja miten tahansa, nämä laadukkaat rakenteet takaavat viihtyisyyden ja sen, että voitte kollegoittesi kanssa keskittyä tärkeimpään eli itse työhön.

Yrityksellesi sopivia ratkaisuja

Toimitilat sopivat hyvin toimistotyöskentelyyn, mutta niitä voi mainiosti käyttää muihinkin tarkoituksiin esimerkiksi neuvottelutilana, ruokalana, kuntosalina tai myyntitilana. Haluatko esimerkiksi lisätä keittiön tai muuttaa teknistä ratkaisua? Vaihtoehtoja on monia.

Tiedämme myös, että työympäristön on oltava viihtyisä ja luotava hyvät puitteet työsuorituksille. Sen vuoksi me tarjoamme erittäin laadukkaita moduuliratkaisuja. Tilat ovatkin niin viihtyisät, että on helppo unohtaa työskentelevänsä moduulissa.

Meidän High Class-moduulimme

Joustavilla High Class-moduuleillamme voit helposti luoda parhaat mahdolliset edellytykset liiketoiminnallesi. Jos tilaa on rajallisesti niin voimme rakentaa tarvittaessa kolmeen kerrokseen.

Tilat ovat ilmavia ja mukavia, koska sisäkorkeus on 270 cm. Moduuleissa on perusvarusteena ilmanvaihto lämmön talteenotolla ja voit halutessasi lisätä järjestelmään viilennyksen. Asennamme myös kaapeloinnit dataverkolle ja hälytykselle. Moduulit voi tarvittaessa liittää kaukolämpöön ja kaukoviilennykseen.

  • Tekniset tiedot

area28,6 m²
area inside26,6 m²
length9600 mm
width2980 mm
width with outer wall block3250 mm
height3400 mm
interior ceiling height2700 mm
weight3500-7000 kg