Siirry sisältöön

Tehokkaat työskentelytilat

Laajennatko tai uudistatko liiketoimintaasi? Jos tavalliset toimitilat eivät riitä tai jos niitä on täydennettävä tai ne on korvattava tietyssä ajassa, meillä on tähän tehokas, nopea ja sujuva ratkaisu: moduulitilat.

Liiketoiminta voi jatkua entisellään joustavien moduulien avulla

Voit räätälöidä moduuleja omiin erityistarpeisiisi sopiviksi. Ne on suunniteltu niin, että ne voidaan yhdistää jo olemassa olevaan rakennukseen tai toisiin moduuleihin. Niistä voi myös rakentaa oman erillisen rakennuksen. Käytetäänpä moduuleja miten tahansa, nämä laadukkaat rakenteet takaavat viihtyisyyden ja sen, että voitte kollegoittesi kanssa keskittyä tärkeimpään eli itse työhön.

Yrityksellesi sopivia ratkaisuja

Toimitilat sopivat hyvin toimistotyöskentelyyn, mutta niitä voi mainiosti käyttää muihinkin tarkoituksiin esimerkiksi neuvottelutilana, ruokalana, kuntosalina tai myyntitilana. Haluatko esimerkiksi lisätä keittiön tai muuttaa teknistä ratkaisua? Vaihtoehtoja on monia.

Tiedämme myös, että työympäristön on oltava viihtyisä ja luotava hyvät puitteet työsuorituksille. Sen vuoksi me tarjoamme erittäin laadukkaita moduuliratkaisuja. Tilat ovatkin niin viihtyisät, että on helppo unohtaa työskentelevänsä moduulissa.

Korkealaatuiset tilat

Laadukkaat moduulimme ovat erittäin joustavia, ja niillä voi luoda ympäristön, joka parhaiten sopii kutakin liiketoimintaa varten. Pystysuunnassa koottaessa niistä saadaan jopa kaksikerroksiset.

Sisäkaton korkeus on 270 cm, joten moduulit ovat tilavat ja viihtyisät. Ilmanvaihto lämmöntalteenotolla on vakiona mukana, ja sitä voidaan täydentää mukavalla jäähdytysvaihtoehdolla. Moduuleissa voidaan käyttää myös keskuslämmitystä. Osaava henkilökuntamme koordinoi tele- ja tietoliikenneyhteyksien ja hälytinten asennuksen.