Siirry sisältöön

Perheen pienimmille

Vuosittaiset ryhmäkokojen vaihtelut voivat aiheuttaa stressiä. Päiväkotimoduulimme ratkaisevat tämän ongelman sujuvasti, taloudellisesti ja – mikä tärkeintä – pienten kansalaisten tarpeet huomioiden.

Olivatpa tilantarpeet tai muutosaikataulut millaisia tahansa

Moduuliemme avulla päiväkotitilaa voidaan muokata tarpeiden mukaan ja luoda järjestelmä, jota on helppo muuttaa myöhemmin lyhyelläkin varoitusajalla. Nämä laadukkaat moduulirakenteet on suunniteltu niin, että toiminta on helppo aloittaa heti joko olemassa olevan rakennuksen yhteydessä tai omana yksikkönään. Ne ovat yhtä viihtyisät ja niiden ominaisuudet ovat samat kuin pysyvällä ratkaisulla.

Suunniteltu asiakkaiden tarpeita varten

Moduulit on mukautettu pieniä lapsia ajatellen, ja samalla ne tarjoavat ergonomisen työympäristön myös henkilökunnalle. Useiden asiakkaiden mielestä moduulit ovat jopa pysyviä tiloja parempi ratkaisu. Minkä tahansa tilan on oltava viihtyisä ja laadukas. Sen vuoksi päiväkotimoduuleihimme on suunniteltu muun muassa

  • kaide, joka on 60 cm:n korkeudella, jotta lapset voivat katsella ikkunoista ulos
  • kahdenkokoiset WC-istuimet: sekä lapsille että aikuisille (aikuisille tarkoitetut voidaan korvata lasten istuimilla)
  • korkeussäädettävä pesualtaat
  • hoitopöydät.

Koska jokaisella päiväkodilla on omat tarpeensa, me tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja, jonka avulla saat juuri tarvitsemasi ratkaisun. Katso vaihtoehtoja täältä.

Korkealaatuiset tilat

Laadukkaat moduulimme ovat erittäin joustavia, ja niillä voi luoda ympäristön, joka parhaiten sopii kutakin liiketoimintaa varten. Pystysuunnassa koottaessa niistä saadaan jopa kaksikerroksiset.

Sisäkaton korkeus on 270 cm, joten moduulit ovat tilavat ja viihtyisät. Ilmanvaihto lämmöntalteenotolla on vakiona mukana, ja sitä voidaan täydentää mukavalla jäähdytysvaihtoehdolla. Moduuleissa voidaan käyttää myös keskuslämmitystä. Osaava henkilökuntamme koordinoi tele- ja tietoliikenneyhteyksien ja hälytinten asennuksen.