Siirry sisältöön

Perheen pienimmille

Vuosittaiset ryhmäkokojen vaihtelut voivat aiheuttaa stressiä. Päiväkotimoduulimme ratkaisevat tämän ongelman sujuvasti, taloudellisesti ja – mikä tärkeintä – pienten kansalaisten tarpeet huomioiden.

Olivatpa tilantarpeet tai muutosaikataulut millaisia tahansa

Moduuliemme avulla päiväkotitilaa voidaan muokata tarpeiden mukaan ja luoda järjestelmä, jota on helppo muuttaa myöhemmin lyhyelläkin varoitusajalla. Nämä laadukkaat moduulirakenteet on suunniteltu niin, että toiminta on helppo aloittaa heti joko olemassa olevan rakennuksen yhteydessä tai omana yksikkönään. Ne ovat yhtä viihtyisät ja niiden ominaisuudet ovat samat kuin pysyvällä ratkaisulla.

Suunniteltu asiakkaiden tarpeita varten

Moduulit on mukautettu pieniä lapsia ajatellen, ja samalla ne tarjoavat ergonomisen työympäristön myös henkilökunnalle. Useiden asiakkaiden mielestä moduulit ovat jopa pysyviä tiloja parempi ratkaisu. Minkä tahansa tilan on oltava viihtyisä ja laadukas. Sen vuoksi päiväkotimoduuleihimme on suunniteltu muun muassa

  • kaide, joka on 60 cm:n korkeudella, jotta lapset voivat katsella ikkunoista ulos
  • kahdenkokoiset WC-istuimet: sekä lapsille että aikuisille (aikuisille tarkoitetut voidaan korvata lasten istuimilla)
  • korkeussäädettävä pesualtaat
  • hoitopöydät.

Koska jokaisella päiväkodilla on omat tarpeensa, me tarjoamme laajan valikoiman vaihtoehtoja, jonka avulla saat juuri tarvitsemasi ratkaisun. Katso vaihtoehtoja täältä.

Meidän High Class-moduulimme

Joustavilla High Class-moduuleillamme voit helposti luoda parhaat mahdolliset edellytykset liiketoiminnallesi. Jos tilaa on rajallisesti niin voimme rakentaa tarvittaessa kolmeen kerrokseen.

Tilat ovat ilmavia ja mukavia, koska sisäkorkeus on 270 cm. Moduuleissa on perusvarusteena ilmanvaihto lämmön talteenotolla ja voit halutessasi lisätä järjestelmään viilennyksen. Asennamme myös kaapeloinnit dataverkolle ja hälytykselle. Moduulit voi tarvittaessa liittää kaukolämpöön ja kaukoviilennykseen.

  • Tekniset tiedot

area28.6 m²
area inside26.6 m²
length9600 mm
width2980 mm
width with outer wall block3250 mm
height3400 mm
interior ceiling height2700 mm
weight3500-7000 kg