Siirry sisältöön

Opetusympäristöt

Muuttuvat olosuhteet vaativat usein nopeita ja joustavia ratkaisuja. Kun kouluun tarvitaan lisää luokkatilaa tai kun kiinteistöjä korjataan tai siirretään, siirrettävät koulumoduulimme ovat täydellinen ratkaisu.

Malliesimerkki joustavuudesta

Tiedämme, että koulu on tilana erityinen, koska sen tiloja määrittävät erilaiset tarpeet. Sen vuoksi olemmekin suunnitelleet moduuleja, joita voit muokata omiin tarpeisiisi sopiviksi. Tarvittiinpa koulussasi lisätilaa yleistä opetusta, liikuntaa tai musiikkia varten, kerhotila, huone henkilökunnalle tai yhteistiloja, moduuleistamme löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Moduulien tilat ovat tietysti esteettömiä: niihin pääsee pyörätuolilla, niissä on inva-WC ja rampit eteisaulassa.

Laadukkaat opetustilat

Kun koulu on siirtymävaiheessa, hyvä työskentely-ympäristö on ensiarvoisen tärkeä sekä oppilaille että henkilökunnalle. Sen vuoksi suunnittelemamme luokat ovat nykyaikaisia ja valoisia ja niiden äänieristys on hyvä. Asiakkaidemme mielestä moduulit ovat jopa pysyviä tiloja parempi ratkaisu. Tarjoamme myös useita mahdollisuuksia, joiden avulla toiminnan muuttuvat tarpeet voidaan ottaa huomioon. Tällaisia ovat esim.

  • pienemmät huoneet ryhmätöitä tai läksyjä varten
  • keskeisellä paikalla sijaitsevat helposti saavutettavat ja yksityisyyden takaavat henkilöstöhuoneet
  • hyvin suunnitellut sisäänkäyntitilat, joissa on tilaa ulkovaatteille ja -kengille.

Koska jokaisella koululla on omat erityisolosuhteensa, haluamme tarjota paljon erilaisia valintamahdollisuuksia, jotta jokainen saa parhaan ratkaisun omiin tarpeisiinsa.

Meidän High Class-moduulimme

Joustavilla High Class-moduuleillamme voit helposti luoda parhaat mahdolliset edellytykset liiketoiminnallesi. Jos tilaa on rajallisesti niin voimme rakentaa tarvittaessa kolmeen kerrokseen.

Tilat ovat ilmavia ja mukavia, koska sisäkorkeus on 270 cm. Moduuleissa on perusvarusteena ilmanvaihto lämmön talteenotolla ja voit halutessasi lisätä järjestelmään viilennyksen. Asennamme myös kaapeloinnit dataverkolle ja hälytykselle. Moduulit voi tarvittaessa liittää kaukolämpöön ja kaukoviilennykseen.

  • Tekniset tiedot

area28,6 m²
area inside26,6 m²
length9600 mm
width2980 mm
width with outer wall block3250 mm
height3400 mm
interior ceiling height2700 mm
weight3500-7000 kg