Siirry sisältöön

Meistä

1980-luvulta lähtien olemme auttaneet eri alojen yrityksiä muuttamaan toimintonsa tai osan niistä väliaikaisiin tiloihin. Tarjoamme nopeita, sujuvia ja taloudellisia ratkaisuja asiakkaiden kaikkiin tarpeisiin. Meillä on laajaa kokemusta ja lukuisia onnistuneita hankkeita takanamme.

Työympäristö ja sen viihtyisyys vaikuttavat usein merkittävästi yrityksen tuottavuuteen ja tehokkuuteen. Siksi ratkaisumme ovat aina laadukkaita ja toimintaympäristöt räätälöityjä kunkin asiakkaan toimintaa varten. Moduulit soveltuvat päiväkoti-, toimisto-, koulu-, terveydenhuolto- ja asuintiloiksi. Olipa moduuliratkaisun käyttötarkoitus mikä hyvänsä, se on aina korkealaatuinen kaikilta osa-alueiltaan: energian kulutukselta, paloturvallisuudelta, ilmanvaihdolta, mukautumiselta ympäristöön jne. Uutta moduulia voi verrata vasta rakennettuun pysyvään rakennukseen.

Asiakkaitamme ovat yritykset ja kunnat, joiden paikalliset tarpeet ovat muuttuneet ja tilaa tarvitaan nopeasti toimintojen jatkuvuuden takaamiseksi. Joustavalla moduulijärjestelmällä voimme luoda täydellisiä ratkaisuja, joissa päätöksentekoprosessi on lyhyt ja prosessit tehokkaita. Pidämme itseämme rakentavana ongelmanratkaisijana: meillä on kokemusta, jonka ansiosta ymmärrämme asiakkaiden tarpeita ja takaamme, että tärkeät toiminnot voivat jatkua keskeytyksettä.